Facebook Instagram TwitterNominer os til en sær pris!

Har du været med til at give lov til alverdens ting på kulturstationenhorsens eller bygget fantastiske ting på vores byggelegeplads Vildskaben eller fundet spiselige godter langs Brabrandstien ved at følge de skilte vi har lavet sammen med Smag på Aarhus eller fundet ud af hvorfor det er sjovt at læse, ved at finde ud af at det er sjovt at fortælle historier eller byttet minder eller fået din indre skønhed tatoveret udenpå til Smukfest eller stukket hovedet ind i en hjerne på Hovedbiblioteket i Aarhus?

Så vil vi blive meget, meget, meget glade hvis du ville nominere os til Artbeats Særpris.

For hvis nok af jer gør dét, kan det være at vi får lov til at lave endnu flere sære ting.

Nominer os her!

Deadline er D. 20. Januar.Der er kommet to nye lege/workshops i vores katalog over lege der er pakkede og klare til at blive leget:

PAPHAT, der blandt andet er god for de utålmodige.
Plantedanseskolen, som både er en workshop og en dansende skulptur - klik på navnene for at komme direkte til dem, eller se alle vores med-det-vons-lege her.


Samarbejdspartenere søges!
I sommeren 2020 indtog vi Henne Strand og Blåvand Strand for at lave korn-cirkel-inspirerede zen-have-strand-rivnings-ritualer og siden da, har vi drømt om at vende tilbage til den Jydske vestkyst med vores river og fodsporsforfalskere.Vores situationistiske-fluxus-arte povera-strandtegninger påvirkede måden strandgæsterne bevægede sig på: Forbipasserende publikum prøvede at undgå at "ødelægge" mønstrer og tegn. Dem der lod sig forvandle til deltagere, dansede med riverne og stavrede afsted med fodsporsforfalskerne.

Vi vil gerne lave rive-ritualer på stranden igen, eventuelt som en turné, så vi leder efter en eller flere kulturinstitutioner der vil med på stranden og samarbejde om at forvandle den til en række situationistiske arte povera UFO-besøgte zen-have fluxus-interventioner...Traditionen tro har det allerede sneet i november!

Det var kke helt nok til at holde SNEFEST, men når jorden bliver hvid, skal du være hurtig, for så finder du os og vores helt specielle sneværktøj i en park i Aarhus og sammen forvandler vi den til den bedste skulpturpark i byen!

Det er gratis at være med, det sker når det sner og du hører du om det her, eller på vores Instagram eller Facebook.Læselyst og Læserum

I starten af 2022 blev vi, sammen med 5 andre kunstnere/designere udvalgt om at udvikle en prototype til projektet Læselyst & Læserum.
Læselyst & Læserum er et projekt under Kolding Bibliotek. Det er støttet af Slots- og kulturstyrelsen og opgaven lød: Skab et rum der får børn til at finde glæden og værdien ved at læse.

Vi lavede et vanvittigt kompliceret og magisk system der starter i en stor, rød lysekrone - læs hele historien her.


I starten af 2020 udviklede vi en stor 3-dages festival for spil lavet af pap sammen med Billund, Herning og Silkeborg Bibliotekers maker-spaces - vi kaldte den PAPALAPAP.

Et par år tidligere, Havde vi åbnet vores pap-baserede perlepladearkade i Billund. Derfor blev vi spurgt om vi ville udvikle festivalen og materialerne der skulle hjælpe børnene igang med at lave deres egne spil. Det ville vi meget, meget gerne, for pap er et fantastisk materiale at lege med.

At opfinde et spil og få det til at virke, kan også være en slags spil. Derfor udviklede vi legende mini-spil der skulle hjælpe børnene med at få idéer og lære materialet at kende.Vi lavede plakater med tips og tricks, vi trykte forklæder til alle de gode folk på landets biblioteker som vi ville uddanne til PAP-professorer på en stor, legende vidensdag.

Vi trykte klistermærker og verdens bedste PAPALAPAP-tape. Vi pakkede papkasser med elastikker, magneter, optræksbiler og alt muligt andet man kan bruge når man skal opfinde et spil. Vi nåede endda en to-dages test-workshop i februar 2020 hvor børnene byggede kuglebanetårne og kæmpetetris, labyrinter, et fodr-robotten-spil og et ret kaotisk ble-spil... Men så forsvandt muligheden for at lave festivaller og PAPALAPAP blev aflyst.Da projektet blev skrinlagt, var alle materialerne allerede færdige så de tilmeldte biblioteker fik deres pakker med elastikker, inspiration, tips, tricks og PAP-professor-forklæder der bare venter på at blive pakket ud og taget på.
Småspillene der hjælper dem der mangler en idé er selvforklarende, plakaterne med tips og tricks skal bare læses og afprøves, så er du PAP-professor.

Så måske vil der alligevel blive holdt PAP-fester ude på landets biblioteker?Det håber vi, for alle kreative børn og deres voksne har brug for at vide hvad man kan med pap.
Det er et genialt materiale: Det er stort set gratis, der er masser af det og det kan være den korteste vej fra idé til noget man kan røre ved, spille med, undersøge, skille ad igen, forbedre og rette til.

Og hvis du og dit bibliotek kunne tænke sig hjælp til at få en PAP-fest igang, så kommer vi gerne.
Vi foreslår to måder at gøre det på:

Uddannelse til PAPprofessor
Her afprøver I idématerialet, lærer alle teknikkerne fra plakaterne og bygger mindst et spil sammen ét medlem af en hemmelig klub. 3 timer for op til 8 personer: 4.500,- ekskl. moms + transport.
(Flere biblioteker kan evt. slå sig sammen. Kan gennemføres online, men det kræver at I har lidt plads til pap.)

2 dages PAPALAPAP med børnene
2 medlemmer fra en hemmelig klub styrer slagets gang over to dage á 4 timer 20.000,- ekskl. moms, materialer og transport.

Vi tager selv forklæder med - ikke alle helte har kappen bagpå.

Vi er på Instagram!

Modtag højst hemmelige nyheder:Share on Twitter Share on LinkedIn Share on Facebook Share in an email