Facebook Instagram Twitter

Her finder du en hemmelig julegave

Traditionen tro har det allerede sneet i november!

Det var kke helt nok til at holde SNEFEST, men når jorden bliver hvid, skal du være hurtig, for så finder du os og vores helt specielle sneværktøj i en park i Aarhus og sammen forvandler vi den til den bedste skulpturpark i byen!

Det er gratis at være med, det sker når det sner og du hører du om det her, eller på vores Instagram eller Facebook.Skal vi danse?

Vi går en kold og mørk tid i møde og derfor har vi lavet en opfordring til at Danse som en Snefnug.

Den blev første gang udstillet i Kuben i Horsens' gågade sidste vinter.

Ud over opfordringen, består installationen af en masse snefnug og en lille familie af ventilatorer og spotlights som får fnuggene til at danse på helt deres egen måde.

Hvis du har et sted der skal sprede glæde i vintertiden, så kommer vi gerne og installerer opfordringen.

Krav til Rummet: Mindst være 5m bredt og 3m dybt og der skal være strøm.
Pris: 35.000,- + moms, inkl. transport i DK, installation og nedtagning
Tid: Så lang tid folk skal opfordres til danse - det kan være en weekend, eller hele vinteren...

Kontakt os hvis vi skal danse.

Læselyst og Læserum

I starten af 2022 blev vi, sammen med 5 andre kunstnere/designere udvalgt om at udvikle en prototype til projektet Læselyst & Læserum.
Læselyst & Læserum er et projekt under Kolding Bibliotek. Det er støttet af Slots- og kulturstyrelsen og opgaven lød: Skab et rum der får børn til at finde glæden og værdien ved at læse.

Vi lavede et vanvittigt kompliceret og magisk system der starter i en stor, rød lysekrone - læs hele historien her.


I starten af 2020 udviklede vi en stor 3-dages festival for spil lavet af pap sammen med Billund, Herning og Silkeborg Bibliotekers maker-spaces - vi kaldte den PAPALAPAP.

Et par år tidligere, Havde vi åbnet vores pap-baserede perlepladearkade i Billund. Derfor blev vi spurgt om vi ville udvikle festivalen og materialerne der skulle hjælpe børnene igang med at lave deres egne spil. Det ville vi meget, meget gerne, for pap er et fantastisk materiale at lege med.

At opfinde et spil og få det til at virke, kan også være en slags spil. Derfor udviklede vi legende mini-spil der skulle hjælpe børnene med at få idéer og lære materialet at kende.Vi lavede plakater med tips og tricks, vi trykte forklæder til alle de gode folk på landets biblioteker som vi ville uddanne til PAP-professorer på en stor, legende vidensdag.

Vi trykte klistermærker og verdens bedste PAPALAPAP-tape. Vi pakkede papkasser med elastikker, magneter, optræksbiler og alt muligt andet man kan bruge når man skal opfinde et spil. Vi nåede endda en to-dages test-workshop i februar 2020 hvor børnene byggede kuglebanetårne og kæmpetetris, labyrinter, et fodr-robotten-spil og et ret kaotisk ble-spil... Men så forsvandt muligheden for at lave festivaller og PAPALAPAP blev aflyst.Da projektet blev skrinlagt, var alle materialerne allerede færdige så de tilmeldte biblioteker fik deres pakker med elastikker, inspiration, tips, tricks og PAP-professor-forklæder der bare venter på at blive pakket ud og taget på.
Småspillene der hjælper dem der mangler en idé er selvforklarende, plakaterne med tips og tricks skal bare læses og afprøves, så er du PAP-professor.

Så måske vil der alligevel blive holdt PAP-fester ude på landets biblioteker?Det håber vi, for alle kreative børn og deres voksne har brug for at vide hvad man kan med pap.
Det er et genialt materiale: Det er stort set gratis, der er masser af det og det kan være den korteste vej fra idé til noget man kan røre ved, spille med, undersøge, skille ad igen, forbedre og rette til.

Og hvis du og dit bibliotek kunne tænke sig hjælp til at få en PAP-fest igang, så kommer vi gerne.
Vi foreslår to måder at gøre det på:

Uddannelse til PAPprofessor
Her afprøver I idématerialet, lærer alle teknikkerne fra plakaterne og bygger mindst et spil sammen ét medlem af en hemmelig klub. 3 timer for op til 8 personer: 4.500,- ekskl. moms + transport.
(Flere biblioteker kan evt. slå sig sammen. Kan gennemføres online, men det kræver at I har lidt plads til pap.)

2 dages PAPALAPAP med børnene
2 medlemmer fra en hemmelig klub styrer slagets gang over to dage á 4 timer 20.000,- ekskl. moms, materialer og transport.

Vi tager selv forklæder med - ikke alle helte har kappen bagpå.

Vi er på Instagram!

Modtag højst hemmelige nyheder:Share on Twitter Share on LinkedIn Share on Facebook Share in an email