En væg i vores værksted, fuld af skilte, spillebrikker og andre spændende ting og sager.

Mød os:

En hemmelig klub blev grundlagt af Annabelle Nielsen og Kenn Munk Nielsen i London i 2009, men siden 2011 holder vi til i Danmark.
Vi leger med alt hvad vi kan komme til og vi betragter legen som en kunstform.

Vi har begge to undervist på kunst og design-skoler. Annabelle var course-leader illustrationslinjen på Sir John Cash School of Arts, Kenn underviste en årrække i kreativ tænkning på Skolen for Visuel Kommunikation og vi har begge undervist på Central Saint Martins i London.

Vi har begge desuden en baggrund som børn.

Vi har vores værksted på Brobjergskolen, hvor du også finder Aarhus Billed- og Medie-skole, Teaterhuset Filuren, Børnekulturhuset, Kompetencecenter For Børn, Unge Og Billedkunst samt Landsforeningen Børn, Kunst og Billeder. Billede af to mennesker i kedeldragter står foran en gammel garageport i træ. I hænderne holder de store værktøjer lavet af træ. Værkstøjer er til at arbejde i sne med. Den ene holder en spade og en slags bor, den anden holder to save. De er dem der startede en hemmelig klub.

Vær os:

Frivillige hjælpere søges!
Vi er altid interesserede i at høre fra folk som har lyst til at spille en aktiv rolle i en hemmelig klub. For tiden holder vi til i Aarhus, Danmark, men vi leger i hele landet og noget af udlandet. Du behøver ikke at være en kunstner eller designer for at kunne hjælpe os ved vores begivenheder, du skal bare kunne lide at lege og klæde dig ud.Lidt mere om os:

Ofte laver vi lege, oplevelser eller workshops hvor publikum bliver til deltagere, hvis de har lyst. I Den Ornamentalistiske Tattoo-Salon får man for eksempel sin indre skønhed tatoveret udenpå kroppen.

I en anden leg om minder, souvenirs og slægtshistorier lader man sig fotografere som en forlængst glemt slægtning, som mangler i familiealbumet.

Mange af disse lege er pakket og klare til at blive leget - så hvis du har et museum, bibliotek, eller et andet sted eller tidspunkt der har brug for mere leg, kan vi være der ret hurtigt.
Vi har lavet et katalog over dem her.

Andre lege kræver mere forberedelse, nye tanker og mere arbejde. Enten når vi udvikler legen specifikt til stedet eller lejligheden, som når vi opfinder nye ritualer. Andre kræver en snak om størrelse, sted og tid.

Billede taget fra et tag ned i en vild have, fuld af brædder, gamle møbler og alt muligt skrammel. I midten står en rusten brændeovn og varmer de mennesker der står ved den. Flere af dem bærer brædder som de skal bygge noget af. Haven er fugtig, for det er efterår.

I 2019 lavede vi første gang den psykogeografiske byggelegeplads Vildskaben, den har siden eksisteret en gang til i 2022 og den vender tilbage i 2023. Andre gange leger vi uden at være til stede.
Vi har blandt andet lavet verdens første legeplads til indadvendt leg og til Hovedbiblioteket i Aarhus, har vi bygget en låne-hjerne man kan kravle ind i og låne tanker og idéer. Det kan du alt sammen læse mere om under punktet Steder, installitioner, formidling hvor du også kan lære lidt om nogle af de legende tryksager vi har lavet.

Læs om hvordan vores arbejde forholder sig til Bæredygtighed og FNs Verdensmål.

På billedet står Annabelle fra en hemmelig klub og holder en stor pølse af stof på plads. pølsen er en del af en ca. 2 meter bred hjerne. Pølserne er tunge og bløde. på væggen bag hjernen hænger en masse indrammede medaljer og billeder.

Hør os:

Nogle gange taler vi om alt det her leg og hvorfor det er vigtigt, uden at virke vigtigt, om forskellen på udadvendt og indadvendt leg, om hvordan en psykogeografisk byggelegeplads virker, hvorfor det er godt at ødelægge bøger og hvordan leg er en kunstform...

Hvis du gerne vil have at vi gør dét til din flok af tilhørere, eller har noget andet du gerne vil tale med os om, så kontakt os.Billedet består af to billeder, på det første står en gammeldags fotograf med høj hat og banditmaske og gør et gammeldags kamera klart. På det andet kan man se et billede taget med det gammeldags kamera.

Find os:

Send os en email
eller ring til os på 2674 0242

Du kan også finde os på Instagram eller Facebook.

Eller du kan sende os et brev:
En hemmelig klub
Ingerslevs Boulevard 4, st. th
8000 Aarhus C

Hvis du vil besøge os kan du gøre det på
Brobjergskolen
Valdemarsgade 1F

8000 Aarhus C