Vi udvikler og arbejder med legen som kunstform.
Det vil sige at vi mener at selve oplevelsen af at lege, er værket.

En vigtig del af vores arbejde består af fordybende/immersive oplevelser hvor publikum besøger, udforsker og leger i en midlertidig alternativ verden. Når de har leget færdigt forsvinder disse verdener igen og bliver til minder.

oplevelse lavet inde i Børnekulturhusets kosteskab.

Et besøg i en af vores midlertidige verdener minder om at være turist i et fremmed land: Sansernes skærpes og man suger alt til sig, overraskelser og undere (altså små vidundere, ikke det nederste af et rundstykke) motiverer nysgerrigheden og nysgerrighed er altafgørende for at lære noget nyt.

Vi har opfundet og udviklet store og små lege og oplevelser - nogle af de små, kan du se i vores Katalog over workshops og oplevelser, men vi vil gerne fortælle lidt om et af de mere ambitiøse legeprojekter vi har udviklet:

Det hed A New Haunt og det hed det fordi det fandt sted i London og forvandlede hele området omkring Saint Paul's Cathedral til en legeplads for håbefulde spøgelser.
Læs mere om det her.

Stedsspecifik spøgelseshistorie ved Saint Paul's Cathedral.Snart vil vi skrive mere om nogle af vores mere specielle, skræddersyede, tømrertømrede og smedesmedede lege, workshops og oplevelser - som da vi forvandlede Nuuks børn og voksne til mystiske undervandsklippevæsner, eller om de SNEFESTER vi har holdt når jorden blev hvid, eller om det landskab vi lige nu er ved at forvandle.

Indtil da, synes vi at du skal kigge dig lidt omkring.
Hvis du ikke kan vente så længe, er du velkommen til at sende os en mail eller ringe på 2674 0242.

Her finder du en liste med nogle af de gode kulturinstutioner og festivaler vi har leget sammen med.