Et minde byttes i rorschach-boden.

Mindernes Bank - leg for voksne.

I Mindernes Bank kan man veksle et gammelt minde, som man tænker andre kan have glæde af, med et nyt, gammelt minde der har tilhørt én der har gjort det samme.

Gennem en legende bureakratisk process, graver man i sin hukommelse og registrerer sit minde, får det godkendt. derefter bytter man det med et minde som en anden husker som noget specielt - det er selvfølgelig tilladt at kigge minderne igennem inden man vælger hvilket et man vil have med hjem.

Mindernes Bank handler i lige så stor grad om om at fortælle historier, som det handler om at få fortalt historier.

Billedet viser en version vi legede til Maker Faire, hvor fokus var på sindet og hjerneforskning, men rammerne og udklædningen kan variere. I 2023 lavede vi en version af Mindernes Bank, som er en fast, ubemandet installation i Folkehuset Ankersgade.

Bemærk at legen er for voksne. Ikke fordi indholdet ikke er børnevenligt, men børns nostalgi er meget anderledes end voksnes. Mindernes Bank er især god med ældre og ville kunne fungere godt på f. eks. plejehjem.

Det er interessant at lege med nostalgien, for selvom minderne måske er personlige, så bliver de vedkommende for andre, når man beskriver dem rigtigt.Alder: Unge, voksne og ældre
Format: Drop-in
Pris:8.000,- for tre timer
Eksklusiv moms og transportudgifter

Hvis du vil høre mere om Mindernes Bank, så send os en mail eller ring på 2674 0242