Facebook Twitter


Vildskaben er en magisk legeplads som kun findes i efterårsferien.

Her kan du bygge, save, hamre, male, lege, udforske, forvandle og smadre næsten alt det du vil!

Men samtidig er det et lidt farligt sted, hvor man kan komme til skade, hvis man ikke passer på, så for at komme ind, skal man være to: Et barn og en voksen. Vildskaben er gratis, tag gerne din lommekniv med hvis du har en.

Indgang fra Skt. Nicolaus Gade

Åbningstider:
D. 14. - 18. kl. 10.00-16.00
D. 19. - 20. kl. 10.00-14.00
Vi har lavet en Patreon-side! Patreon er en slags mini-mæcen-ordning hvor man kan donere et månedligt beløb til en kunstner man ønsker at se mere til. (Det er forhåbentligt os i det her tilfælde.)

Siden du læser det her, har vi sandsynligvis leget med dig.
Vi har bygget indadvendte legepladser, en - mere end 100 meter lang - hackbar hinkerude og svævende luftkasteller. Vi har tatoveret folks indre skønhed udenpå dem, lavet falske medaljer, falske skæg og falske, dansene planter.

Din støtte, vil gøre det muligt at bruge endnu mere tid og energi på at skabe flere oplevelser op legende undere (altså, ikke det nederste af rundstykker, men små vidundere) og en lille smule mindre papirarbejde.Så hvis du kan undvære en kop café-kaffe eller fem om måneden, hop over på vores Patreonside og støt vores arbejde. Til gengæld lover vi at fylde endnu flere idéer ind i folks hoveder.Den Indadvendte Legeplads

Hele sommeren kan du finde en sær, lille, rød bygning der ligner en mellemting mellem et grantræ i den forkerte farve og et overambitiøst fuglehus på Chr. Kiers Plads i Aarhus.

Det, du har fundet er faktisk en legeplads, men ikke som alle de andre, for det her, er verdens første legeplads til indadvendt leg.

Traditionelle legepladser er, måske uden at nogen har tænkt over det, lavet til udadvendte, eller ekstroverte, børn: De er lavet for at så mange børn som muligt kan udfordre deres mod og klatreevner, det er steder hvor man tager chancer, steder med masser af liv, larm og vildskab.

Indadvendte børn derimod kan godt lide at lege alene. Deres leg foregår i høj grad i deres egen fantasi, de tænker ofte mere og længere over tingene og de har en god forestillingsevne.

Derfor har vi bygget en legeplads der udfordrer hovedet mere end kroppen - et sted hvor man kan drømme, undre sig og finde på i fred og ro. Det er en meget, meget lille legeplads, for her leger man alene.Modtag højst hemmelige nyheder:Share on Twitter Share on LinkedIn Share on Facebook Share in an email