Facebook Twitter


En hemmelig klubs efterårsværksted: Kollage-udfordring

Efteråret er over os, og vi åbner vores døre til en række eksklusive minikurser hvor du kan prøve nogle at de måder vi arbejder på og komme hjem med noget magisk du selv har lavet...

Til det første arrangement har vi plyndret gamle blade, bøger og frimærkesamlinger! og du forvandler stumperne til dit eget kunstværk. Under workshoppen vil vi fortælle om hvordan vi arbejder med fundne ting og dén historie de bærer med sig og når aftenen er omme, har du lavet din egen kollage i A4 format - indrammet og klar til væggen eller til en god ven.

Kom og tilbring et par timer i en hemmelig klubs hyggelige værksted hvor alle de poetiske lege og arrangementer bliver til.
Skab din egen kollage mens du lærer nogle af deres teknikker - også den vigtigste af dem alle, nemlig hvordan man fremelsker heldige uheld.

Workshoppen afholdes Torsdag D. 14. November, begge dage kl. 17.30-19.30

Arrangementet er for voksne og der er et meget begrænset antal pladser, som bookes her.
Husk at bestille en ramme med, hvis du vil indramme dit værk.

Hvis du ikke har paypal, skal du bare skrive til os.En hemmelig klubs efterårsværksted: En Transportabel Miniverden

Efteråret er over os, og vi åbner vores døre til en række eksklusive minikurser hvor du kan prøve nogle at de måder vi arbejder på og komme hjem med noget magisk du selv har lavet...

I denne workshop forvandler vi en lille æske til et parallel-univers i miniature - og ikke nok med det, universet kan pakkes sammen, tages med til et sted der føles lidt for jordnært og stilles op igen så du altid har en lille fantasiverden fuld af historier og symboler at flygte ind i.

Dato: 27. november 18.00-20.30
Pris: 180,-

Arrangementet er for voksne og der er et meget begrænset antal pladser, som bookes her.

Hvis du ikke har paypal, skal du bare skrive til os.Vi har lavet en Patreon-side! Patreon er en slags mini-mæcen-ordning hvor man kan donere et månedligt beløb til en kunstner man ønsker at se mere til. (Det er forhåbentligt os i det her tilfælde.)

Siden du læser det her, har vi sandsynligvis leget med dig.
Vi har bygget indadvendte legepladser, en - mere end 100 meter lang - hackbar hinkerude og svævende luftkasteller. Vi har tatoveret folks indre skønhed udenpå dem, lavet falske medaljer, falske skæg og falske, dansene planter.

Din støtte, vil gøre det muligt at bruge endnu mere tid og energi på at skabe flere oplevelser op legende undere (altså, ikke det nederste af rundstykker, men små vidundere) og en lille smule mindre papirarbejde.Så hvis du kan undvære en kop café-kaffe eller fem om måneden, hop over på vores Patreonside og støt vores arbejde. Til gengæld lover vi at fylde endnu flere idéer ind i folks hoveder.
Modtag højst hemmelige nyheder:Share on Twitter Share on LinkedIn Share on Facebook Share in an email