Facebook Twitter

Leg i juni!

D 10. maj:
Medaljemageriet på Museum Ovartaci
Træd indenfor i museets gamle spisestuer hvor vi har ryddet glas og tallerkner væk, for nu skal vi lave medaljer med både hoved og hale, pompt og pragt!
Medaljemageriet er åbent søndag D. 10. juni mellem 12.30 - 14.30, så hvis dronningen endnu ikke har givet dig den medalje hun ikke aner du fortjener, har du chancen nu! Du skal bare medbringe din egen hæder og ære og eventuelle bedrifter, så kan du lige nå at give dig selv den helt rigtige medalje inden de gamle stuer bliver forvandlet til noget nyt.
Traditionen tro, er det gratis at få en medalje, men hvis du køber en entrébillet, kan du også se resten af det fantastiske museet.

D 15. maj:
Afsløring af kunstløberen i Horsens - flere oplysninger kommer...

D 21. maj: Større Indvendig: Den Indadvendte Legeplads til Pecha Kucha Nights Vi fortæller om arbejdet med at lave verdens første indadvendte legeplads og hvad man kan med indadvendt leg. Se mere på Pecha Kucha Nights facebookside.

Kom billigt til verdens hyggeligste festival

På Djursland ligger der et lille sted der hedder Skarresø, hvert år forvandles det til landets hyggeligste festival, for selvom der er musik, så handler festivalen mest om at bygge tårne, piratskibe, legepladser og huler - du kan bygge lige hvad du vil og hvis du ikke lige kan finde på noget, kan man hamre og save med på noget af det de andre laver.


Skarresø festival er i år fra den 16. til den 20. juli og du skal bare komme, du behøver ikke at kunne kende en topejs-hammer fra en minirig-sav.


Vi elsker denne her byggefestival, ikke mindst fordi den har sneglebingo, svømmepøl og sin egen sø. Og vi har en hemmelighed at dele med dig: Hvis du skriver koden HEMMELIG når du køber billet, så får du halvtreds kroner i rabat.

Billetterne køber du lige her! Husk at skrive koden ind, så kommer der en mulighed frem som hedder 'Vennebilletter'.

Den Indadvendte Legeplads

Du har nok ikke hørt så meget til os sidste år.

En af grundene er, at vi har været travlt optaget i vores hemmelige laboratorieværksted hvor vi har opfundet bygget en inadvendt legeplads.

En inadvendt, eller introvert, legeplads er ikke noget vi nogensinde er stødt på før, men vi syntes at de skulle findes, for introvert leg kan være fantastisk, så i sommer begyndte vi at opfinde, tænke og udforske hvordan sådan en legeplads skulle være og nu er den altså færdig!

Den Indadvendte Legeplads handler om at lege på en anden måde: Den er meget, meget lille og den indbyder ikke til at klatre, løbe, rutsche og gynge, faktisk kan man næsten ikke bevæge sig i den, til gengæld er der et hav af ting som vil pirre nysgerrigheden, starte (eller afslutte) historier og forvandle dig til en anden. Du leger alene og det er et rigtigt, rigtigt godt sted at drømme.

Den Indadvendte Legeplads vil blive stillet op i Aarhus senere i år og skal du nok høre fra os igen, for så skal vi holde en lille fest af en slags, men indtil da, er her et par billeder af hvordan den blev til:

Værkstedsbesøg!Det fabelagtige Kulturmagasin Fine Spind har besøgt vores værksted og lavet en fotoserie om alt det man kan finde derinde, så nu kan du se alle vores hemmeligheder, notitser fra opdagelsesrejser og skjulte skatte lige her!

De viste billeder er ©Fine Spind
Modtag højst hemmelige nyheder:Share on Twitter Share on LinkedIn Share on Facebook Share in an email