Facebook Twitter


En hemmelig klub og Børnekulturhuset præsenterer:

I Julemandens Skæg

Det er noget helt specielt når man møder julemanden - det er så specielt at man sikkert ikke lægger mærke til at der faktisk er en hel verden skjult i hans enorme skæg - et landskab med schæferhunde, træer, nisser og alt muligt andet småkravl.
Kom og lav dit helt eget juleskæg. Vær med til at lave endnu flere huler, hytter, havfruer og hylende ulve til julemandens kæmpestore skæg, og få taget et billede, mens du har det på.

Du finder julemandens skæg i Børnekulturhuset, Valdemarsgade 1F, 8000 Aarhus C
Lørdag den 7. december kl. 11.00-15.00 og
Søndag den 8. december kl. 11.00-15.00
Juleminimarked: 8. December kl. 11.00-15.00

Inde i det samme børnekulturhus som vores workshop 'I Julemandens skæg', men en etage længere oppe, finder du vores værksted og D. 8. december har vi lagt nogle af vores bedste serigrafier, risografier, julekort og muleposer, børne-T-shirts og andet godt frem i vores juleminimarked, så kig op når du har pyntet julemandens skæg og kom hjem med gaver til dig selv, den der finder mandlen, eller andre fantastiske personer der fortjener endnu mere eventyrgrej i juletiden.En hemmelig klubs efterårsværksteder

Efteråret er over os, og vi åbner vores døre til en række eksklusive minikurser hvor du kan prøve nogle at de måder vi arbejder på og komme hjem med noget magisk du selv har lavet...


En Transportabel Miniverden

I denne workshop forvandler vi en lille æske til et parallel-univers i miniature - og ikke nok med det, universet kan pakkes sammen, tages med til et sted der føles lidt for jordnært og stilles op igen så du altid har en lille fantasiverden fuld af historier og symboler at flygte ind i.

Dato: 27. november 18.00-20.30
Pris: 180,-

Arrangementet er for voksne og der er et meget begrænset antal pladser, som bookes her.

Hvis du ikke har paypal, skal du bare skrive til os.

Duelighedstegn & stofmærker!

Gør dig fortjent til duelighedstegnet for at lave duelighedstegn ved at lave et duelighedstegn!

Find på dit eget stofmærke, eller vælg mellem dem vi har forberedt - der er flere sværhedsgrader - det eneste du skal kunne, er at styre en symaskine sådan nogenlunde, vi har alle materialerne, tips, tricks og gåde råd i vores hyggelige værksted. og når du går hjem, har du lavet et eller flere duelighedtegn, lige til at sætte på jakken.

Dato: 27. november 17.30-20.30
Pris: 250,-

Arrangementet er for voksne og der er et meget begrænset antal pladser, som bookes her.

Hvis du ikke har paypal, skal du bare skrive til os.
Vi har lavet en Patreon-side! Patreon er en slags mini-mæcen-ordning hvor man kan donere et månedligt beløb til en kunstner man ønsker at se mere til. (Det er forhåbentligt os i det her tilfælde.)

Siden du læser det her, har vi sandsynligvis leget med dig.
Vi har bygget indadvendte legepladser, en - mere end 100 meter lang - hackbar hinkerude og svævende luftkasteller. Vi har tatoveret folks indre skønhed udenpå dem, lavet falske medaljer, falske skæg og falske, dansene planter.

Din støtte, vil gøre det muligt at bruge endnu mere tid og energi på at skabe flere oplevelser op legende undere (altså, ikke det nederste af rundstykker, men små vidundere) og en lille smule mindre papirarbejde.Så hvis du kan undvære en kop café-kaffe eller fem om måneden, hop over på vores Patreonside og støt vores arbejde. Til gengæld lover vi at fylde endnu flere idéer ind i folks hoveder.
Modtag højst hemmelige nyheder:Share on Twitter Share on LinkedIn Share on Facebook Share in an email