Facebook Twitter

Kom til afrejsegilde! D. 21. oktober

Hele sommeren har du kunnet gemme dig, drømme og lege i Den Indadvendte Legeplads, men nu skal den i vinterhi og vi vil gerne sige farvel til den sammen med dig, så kom til Afrejsegilde på søndag D. 21. Oktober mellem 13.00-16.00 på Ingerslevs Boulevard (tæt på Harald Jensens Plads).

(Måske finder du en af de skjulte skatte?)

Støttet af Børnekulturhuset

Hink Billund!


I juli forvandlede vi et fortov i Billund til byens længste hinkerude for Capital of Children, men den blev først færdig da vi åbnede vores hinkelaboratorium og sammen med byens børn og fyldte alle de tomme felter med regler, undtagelser, udfordringer, bonusliv, eliksirer, portaler og skelethoveder.


De forlængede banen, lavede genveje og fælder og når de synes den var færdig, fik de deres hinkemærke (Det der viste om de foretrak højre eller venstre ben) på ryggen og kastede sig ud i den vanvittigt lange hinkning - hvis de nåede i mål, var der et diplom til dem, og en medalje til dét ben der havde gjort alt arbejdet.


Og næste gang det har regnet, starter det hele forfra, for langs hinkeruden finder du små, sorte æsker med kridt i så du kan lave lige præcis den hinkerude du foretrækker, så hvis du er i byen og får lyst til at hvile de ene ben, mens det andet knokler, ved du hvad du skal gøre.


Den Indadvendte Legeplads

Du har nok ikke hørt så meget til os sidste år.

En af grundene er, at vi har været travlt optaget i vores hemmelige laboratorieværksted hvor vi har opfundet bygget en inadvendt legeplads.

En inadvendt, eller introvert, legeplads er ikke noget vi nogensinde er stødt på før, men vi syntes at de skulle findes, for introvert leg kan være fantastisk, så i sommer begyndte vi at opfinde, tænke og udforske hvordan sådan en legeplads skulle være og nu er den altså færdig!

Den Indadvendte Legeplads handler om at lege på en anden måde: Den er meget, meget lille og den indbyder ikke til at klatre, løbe, rutsche og gynge, faktisk kan man næsten ikke bevæge sig i den, til gengæld er der et hav af ting som vil pirre nysgerrigheden, starte (eller afslutte) historier og forvandle dig til en anden. Du leger alene og det er et rigtigt, rigtigt godt sted at drømme.

Den Indadvendte Legeplads vil blive stillet op i Aarhus senere i år og skal du nok høre fra os igen, for så skal vi holde en lille fest af en slags, men indtil da, er her et par billeder af hvordan den blev til:

Værkstedsbesøg!Det fabelagtige Kulturmagasin Fine Spind har besøgt vores værksted og lavet en fotoserie om alt det man kan finde derinde, så nu kan du se alle vores hemmeligheder, notitser fra opdagelsesrejser og skjulte skatte lige her!

De viste billeder er ©Fine Spind
Modtag højst hemmelige nyheder:Share on Twitter Share on LinkedIn Share on Facebook Share in an email