Facebook Twitter


Velkommen til -mageriet

Hver tirsdag og fredag kl. 13.00 åbner vi -mageriet.
-mageriet er workshops, der bliver sendt live på facebook.

i -mageriet laver vi alt muligt og umuligt. Hver gang laver vi noget nyt og vi laver det sammen, selvom du er derhjemme og vi er vores værksted.

Hvis du ikke lige har tid mens vi sender, kan du altid se den filmede workshop bagefter.

Følg med på vores facebookside. Du behøver kun at have en konto, hvis du vil også spørge eller fortælle om noget undervejs. Hvis du liker os, er det nemmere at finde live-udsendelserne, for så kommer de automatisk op på din side.

Det bliver også på facebook at du kan se hvad det næste -mageri kommer til at handle om og hvad du skal bruge for at være med:
Fredag D. 03.04: Paryk-mageriet
Tirsdag D. 07.04: Pap-mageriet
Fredag D. 10.04: Yōkai-mageriet
Tirsdag D. 14.04: Udstillings-mageriet
Fredag D. 17.04: Kollage-mageriet
Tirsdag D. 21.04: Verdens-magerietTRÆK ET KORT!

Vi har lavet et nyt spil som vi spiller med voksne på konferencer og andre der er inde i lidt kedelige bygninger sammen med spændende mennesker.

Men de fleste lidt kedelige bygninger er lukket for tiden og det betyder også at man ikke møder så mange spændende mennesker.

Derfor har vi lavet spillet lidt om, sådan at I kan spille det hjemme, I kan spille det sammen eller alene.
Hver dag i fjorten dage, trak vi et kort for dig med din opgaveHvis du vil, kan du dele din løsning på facebook eller twitter.
Vi har opfundet en ny leg!

Den hedder Historiereparaturet og snart begynder vi at lege den rundt omkring på landets biblioteker.
I Historiereparatoriet reparerer du de bøger der ellers bare skulle smides ud - eller rettere, du reparerer historierne indeni. Det kan være at noget af historien mangler, eller måske har bogen slet ikke en historie, måske er den bare fuld af opskrifter?

Hvis du selv har et bilbiotek og gerne vil have repareret dine kaputte historier, så kig allernederst på siden her.Modtag højst hemmelige nyheder:Share on Twitter Share on LinkedIn Share on Facebook Share in an email