Facebook Twitter

28. August - 2. September - Velkommen til Plantedanseskolen!

Horsens Kunstmuseum
Tegnefestival 2018

Her vil du lære blomsterne at danse!
Blomster er nemlig ret stillestående og det kan godt blive lidt kedeligt i længden, så Pluk en pap-planteudfordring, brug dine grønneste fingre til at klippe, tegne, klistre og klæbe og vær med til at animere et seks meter langt blomsterbillede så det danser vildt i den blide sommerbrise...

Plantedanseskolen er, på grund af allergi , ubemandet - så du plukker selv dine opgaver. Der vil dog være planteskolelærere til stede fredag D. 31. August hvor natskyggeplanterne danser fra 17.00 - 22.00 og lørdag D. 1. september fra 11.00-17.00

Læs mere om Tegnefestival

10. september - 16. september - Fisk!

Gågaden, Horsens
Horsens Teaterfestival

Man finder ikke altid det man søger, når man kaster sig ud på verdenshavene, måske skyller man op på en skattekortstrand eller man ender som fiskeføde. Måske farer man så godt og grundigt vild at man finder et nyt hjem. Én ting er sikkert: Man ender med en håndfuld gode historier man kan fortælle når man sidder og spiller 'fisk' med sit mandskab på sømandsknejpen.

'Fisk' består af tre installationer i Horsens gågade, lavet i forbindelse med Horsens Teaterfestival. De udgør en start, en slutning og en midte, men hvem ved hvad der er hvad, når skørbugen sætter ind?

14. - 16. September - Det Retrografiske Familie-Fotostudie

Kuben, Horsens
Horsens Teaterfestival

Træd indenfor i Det Retrografiske Familie-Fotostudie under Horsens Teaterfestival, forvandl dig selv, rejs tilbage i tiden og bliv foreviget som din fortabte grandonkel, din tip-tip-tip-tipoldemormor eller din fjerde kusine på mødrende side, du ved, hende der havde en vild-jordbærfarm og ikke kunne lide at kilde fisk... Læs mere om Horsens Teaterfestival

24. september - En hemmelig klub på BUM konference

BUM Konference
HEART, Herning

Først skal vi fortælle om Den Indadvendte Legeplads, hvordan vi arbejder med leg som kunstform og hvorfor det er vigtigt altid at være på eventyr - og bagefter......åbner Den Ornamentalistiske Tattoo-Salon hvor vores supersynske Ornamentalister tatoverer jeres indre skønhed udenpå huden.
Læs mere om BUM13. - 14. oktober - Perlepladearkaden

DOKK1, Aarhus
Aarhus Mini Maker Faire


Verdens bedste perlepladearkade kommer til Aarhus Mini Maker Faire!

Tryk på løg-knappen og Perl-O-Maten græder en perleplade-udfordring ud til dig. Løs opgaven, smid den ind i den ultraeffektive strygemaskine og modtag din velfortjente medalje for veludført perleplade-udfordrings-løsning!

Læs mere om Aarhus Mini Maker Faire


Hink Billund!


I juli forvandlede vi et fortov i Billund til byens længste hinkerude for Capital of Children, men den blev først færdig da vi åbnede vores hinkelaboratorium og sammen med byens børn og fyldte alle de tomme felter med regler, undtagelser, udfordringer, bonusliv, eliksirer, portaler og skelethoveder.


De forlængede banen, lavede genveje og fælder og når de synes den var færdig, fik de deres hinkemærke (Det der viste om de foretrak højre eller venstre ben) på ryggen og kastede sig ud i den vanvittigt lange hinkning - hvis de nåede i mål, var der et diplom til dem, og en medalje til dét ben der havde gjort alt arbejdet.


Og næste gang det har regnet, starter det hele forfra, for langs hinkeruden finder du små, sorte æsker med kridt i så du kan lave lige præcis den hinkerude du foretrækker, så hvis du er i byen og får lyst til at hvile de ene ben, mens det andet knokler, ved du hvad du skal gøre.


Den Indadvendte Legeplads

Du har nok ikke hørt så meget til os sidste år.

En af grundene er, at vi har været travlt optaget i vores hemmelige laboratorieværksted hvor vi har opfundet bygget en inadvendt legeplads.

En inadvendt, eller introvert, legeplads er ikke noget vi nogensinde er stødt på før, men vi syntes at de skulle findes, for introvert leg kan være fantastisk, så i sommer begyndte vi at opfinde, tænke og udforske hvordan sådan en legeplads skulle være og nu er den altså færdig!

Den Indadvendte Legeplads handler om at lege på en anden måde: Den er meget, meget lille og den indbyder ikke til at klatre, løbe, rutsche og gynge, faktisk kan man næsten ikke bevæge sig i den, til gengæld er der et hav af ting som vil pirre nysgerrigheden, starte (eller afslutte) historier og forvandle dig til en anden. Du leger alene og det er et rigtigt, rigtigt godt sted at drømme.

Den Indadvendte Legeplads vil blive stillet op i Aarhus senere i år og skal du nok høre fra os igen, for så skal vi holde en lille fest af en slags, men indtil da, er her et par billeder af hvordan den blev til:

Værkstedsbesøg!Det fabelagtige Kulturmagasin Fine Spind har besøgt vores værksted og lavet en fotoserie om alt det man kan finde derinde, så nu kan du se alle vores hemmeligheder, notitser fra opdagelsesrejser og skjulte skatte lige her!

De viste billeder er ©Fine Spind
Modtag højst hemmelige nyheder:Share on Twitter Share on LinkedIn Share on Facebook Share in an email