Facebook TwitterDen Indadvendte Legeplads

Hele sommeren kan du finde en sær, lille, rød bygning der ligner en mellemting mellem et grantræ i den forkerte farve og et overambitiøst fuglehus på Chr. Kiers Plads i Aarhus.

Det, du har fundet er faktisk en legeplads, men ikke som alle de andre, for det her, er verdens første legeplads til indadvendt leg.

Traditionelle legepladser er, måske uden at nogen har tænkt over det, lavet til udadvendte, eller ekstroverte, børn: De er lavet for at så mange børn som muligt kan udfordre deres mod og klatreevner, det er steder hvor man tager chancer, steder med masser af liv, larm og vildskab.

Indadvendte børn derimod kan godt lide at lege alene. Deres leg foregår i høj grad i deres egen fantasi, de tænker ofte mere og længere over tingene og de har en god forestillingsevne.

Derfor har de bygget en legeplads der udfordrer hovedet mere end kroppen - et sted hvor man kan drømme, undre sig og finde på i fred og ro. Det er en meget, meget lille legeplads, for her leger man alene.

Børneteaterfestival
Randers, D. 15.-16. juni

Vi har den store fornøjelse at være med til årets Børneteaterfestival i Randers! - faktisk to gange på ét år!
Om lørdagen åbner vi Det Retrografiske Familiefotostudio hvor du kan rejse tilbage i tiden og blive foreviget som din fortabte grandonkel, din tip-tip-tip-tip oldemormor eller din fjerde kusine på mødrende side, du ved, hende der havde en vild-jordbærfarm og ikke kunne lide at kilde fisk...Om søndagen stiller vores synske Ornamentalister deres tattoo-salon op for midlertidigt at forevige din indre skønhed på din yderside.

Læs mere og se programmet her


Indvielse af Ø-linjen
Aarhus Ø, D. 17. juni

To dele af Ø-linjen er færdige og bliver indviet D. 17. juni - en af dem er en have og som alle der har haft en have ved, er haver egentlig aldrig færdige. Derfor laver vi en fantasihave inde i haven! Kom og vær med til at bestemme hvad ting er, hvad de hedder, om de er magiske, hvor de skal være og alt muligt andet - der vil også være kage!Modtag højst hemmelige nyheder:Share on Twitter Share on LinkedIn Share on Facebook Share in an email