Facebook Twitter


Julekort og gaver i Schhhoppen + gratis, levende dronelevering i Aarhus C!

Vores nytrykte muleposer, julekort og børne-T-shirts ligger nu pænt stablet på hylderne i vores online Schhhop

Juletraditionen tro, cykler vores menneskedroner ud med dine gaver hvis du holder til i Aarhus C - så sparer du fragten.
Du skal bare vælge Christmas Island som land og skrive en kommentar med et par forslag til hvornår vi kan komme forbi - du kan også altid vælge at hente dine godter i vores værksted, der skal du også lade som om du bor på Juleøen, og skrive et tidspunkt der passer dig - vi er der som regel fra 9.00-17.30Museet for Falsk Juleskæg!

Besøg vores skægede bod inde i Tivoli Friheden D. 14.-16. December hvor du kan beundre berømte og berygte behåringer!

Hvis du selv får lyst til mere skæg end du allerede har, kan du købe et smukt trykt 'med-det-vons'-skæg med hjem og ovetage jobbet som julemand - eller du kan give behørig behåring til hele familien!

Julekort!

Vi har trykt en stak julekort der fortæller om alt dét julen i virkeligheden handler om - det er (næsten) ligegyldigt hvem der får mandelgaven, om anden er lidt brændt eller konfekten er lavet af en fabrik.
Det vigtige er at dele mandelgaven, den brændte and og fabrikonfekten med nogen du virkeligt, virkeligt godt kan lide.

Del julen med din smørklat eller pebernød og gør det i et krammerhus....Lige nu kan du købe eksklusive pakker med 4 forskellige kort i Godsbanens Salgsvogn Du får 4 kort for 120,- og 8 for 200,- Hvis du skulle få lyst til at give gaver, har vi også lavet til-og-fra-kort. Hvis du ikke får lyst, kan du hænge dem på et juletræ - du får 6 af dem for 90,-

De nye kort (altså de blå og hvide) kan du også finde i vores Schhhop. eller i vores lille værkstedshule når vi holder julehule, men mere om det senere...
Modtag højst hemmelige nyheder:Share on Twitter Share on LinkedIn Share on Facebook Share in an email