Facebook Twitter


Fernisering af Forvandlingen

Sammen med begavede og grønfingrede elever fra Læssøesgades Skole har vi forvandlet Langenæskirken til en magisk skov!

Vi vil ikke afsløre for meget nu, men kom til ferniseringen på fredag kl. 14.00-15.00, mød nogle af de grønfingrede skov-fremtryllere og nyd udsigten.

Kom også til resten af Langenæs Kulturfestival 2019 - der sker en masse godt...

Vi har lavet en Patreon-side! Patreon er en slags mini-mæcen-ordning hvor man kan donere et månedligt beløb til en kunstner man ønsker at se mere til.

Siden du læser det her, har vi sandsynligvis leget med dig.
Vi har bygget indadvendte legepladser, en - mere end 100 meter lang - hackbar hinkerude og svævende luftkasteller. Vi har tatoveret folks indre skønhed udenpå dem, lavet falske medaljer, falske skæg og falske, dansene planter.Vi har leget med legen siden 2009 og vi er langt fra færdige.
Hver leg eller workshop er et lillebitte alternativt univers hvor selv den mest vanvittige enøjede-bjørne-hat med gevir ser ud som om den på en eller anden måde er ægte - at den måske kunne findes i en eller anden virkelighed. Denne detaljerigdom stammer fra vores idé om at man ikke nødvendigvis behøver aktivt at lege for at have en legende oplevelse, den forundring man føler ved at se den mest vanvittige enøjede-bjørne-hat med gevir, er også en legende oplevelse. Forundring starter nye tanker.

Din støtte, vil gøre det muligt at bruge endnu mere tid og energi på at skabe flere oplevelser op legende undere (altså, ikke det nederste af rundstykker, men små vidundere) og en lille smule mindre papirarbejde.Til gengæld vil vi, ud over at lave flere oplevelser, inviterer jer om bag gardinet og vise hvordan det hele bliver til, men vi vil gerne høre hvad I gerne vil se på og læse om:

- Håndværket? (Altså hvordan vi bygger, syr, maler og laver ting og sager?)

- Processen? (Hvordan vi arbejder med idéer og koncepter. Vores skitsebøger og lignende)

- Inspiration og idéer? (Hvor idéerne kommer fra, eventuelt en hemmelig bogklub med bøger der fylder vores hoveder og lejlighedsvise rejsetips til sære steder?)

- En blanding af det hele.

Send os en email, et tweet eller udfyld spørgeskemaet på Facebook.
Indholdet vil være på Engelsk.

Så hvis du kan undvære en kop café-kaffe eller fem om måneden, hop over på vores Patreonside og støt vores arbejde. Til gengæld lover vi at fylde endnu flere idéer ind i folks hoveder.
På Patreon-siden finder du også stretch-goals som kan opnås, ligesom hvis det var et spil.


Den Indadvendte Legeplads

Hele sommeren kan du finde en sær, lille, rød bygning der ligner en mellemting mellem et grantræ i den forkerte farve og et overambitiøst fuglehus på Chr. Kiers Plads i Aarhus.

Det, du har fundet er faktisk en legeplads, men ikke som alle de andre, for det her, er verdens første legeplads til indadvendt leg.

Traditionelle legepladser er, måske uden at nogen har tænkt over det, lavet til udadvendte, eller ekstroverte, børn: De er lavet for at så mange børn som muligt kan udfordre deres mod og klatreevner, det er steder hvor man tager chancer, steder med masser af liv, larm og vildskab.

Indadvendte børn derimod kan godt lide at lege alene. Deres leg foregår i høj grad i deres egen fantasi, de tænker ofte mere og længere over tingene og de har en god forestillingsevne.

Derfor har vi bygget en legeplads der udfordrer hovedet mere end kroppen - et sted hvor man kan drømme, undre sig og finde på i fred og ro. Det er en meget, meget lille legeplads, for her leger man alene.Modtag højst hemmelige nyheder:Share on Twitter Share on LinkedIn Share on Facebook Share in an email